Νεκρός από σφαίρες αγνώστων έπεσε ένας 52χρονος, που συγκαταλέγεται στα μεγάλα ονόματα της αθηναϊκής νύχτας, έπειτα από ενέδρα θανάτου στον Πειραιά. 

Η εκτέλεση

Ένας ηλικιωμένος γείτονας, περιγράφει στο Reader.gr όσα άκουσε και είδε: «ήταν γύρω στις 21:30 και ξαφνικά ακούστηκαν 7-8 πυροβολισμοί κι ένα αμάξι να μαρσάρει. Κατέβηκα να δω τι συμβαίνει και είδα τον άνθρωπο σωριασμένο στη μέση του δρόμου γεμάτο αίματα. Φοβήθηκα και δεν πλησίασα περισσότερο. Δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά δεν είχαμε ακούσει κάτι κακό, ούτε είχε δώσει ποτέ δικαιώματα στη γειτονιά».

Οι δράστες εξαφανίστηκαν άμεσα, ενώ λίγο αργότερα και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 600μ. βρέθηκε, σε ανοιχτό χώρο επί της οδού Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου ένα σκουρόχρωμο Opel Astra να καίγεται, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του 54χρονου Π.Σ.

Το παρελθόν

Σεσημασμένος για ληστείες και εκβιασμούς, ο 54χρονος, είχε γίνει στόχος απόπειρας δολοφονίας το 2010, στο Αιγάλεω, την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Μάλιστα, παρότι είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι κατάφερε να επιβιώσει.

Το όνομα του είχε εμπλακεί σε σωρεία υποθέσεων της αθηναϊκής νύχτας, κυρίως φόνους. Έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εκτιμούν ότι πρόκειται για «απάντηση» σε άλλη δολοφονία πασίγνωστου «νονού», που έγινε πριν από περίπου δυο χρόνια.

Πηγή: Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here