Ο αυτόχειρας χρηματιστής Τζέφρι Έπσταιν, είχε στην ιδιοκτησία του δυο νησιά στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους. 

Το Little St. James, αγοράστηκε το 1998 έναντι 7.95 εκατ. δολαρίων και χαρακτηρίστηκε ως το «Νησί των Παιδόφιλων» ή το «Νησί των Οργίων». Εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων που επικαλείται το Vanity Fair και το New York Magazine, μερικές ημέρες αφού βρέθηκε νεκρός στο κελί του στο Μανχάταν, το FBI πραγματοποίησε έφοδο.

Όπως αποκάλυψαν, ο Έπσταιν πήγαινε συνεχώς ανήλικες κοπέλες μέχρι και το 2018. Ήταν η μόνιμη κατοικία του και είχε φροντίσει εκτός από καμπάνες, να υπάρχει σινεμά, βιβλιοθήκη, λουτρά και ένας χώρος που τον περιέγραψαν σαν ναό με μια πόρτα βαριά σχεδιασμένη για να κρατάει ανθρώπους μέσα. Εκεί λέγεται ότι ήταν η κύρια κατοικία του.

Το Great St. James, είναι το δεύτερο νησί του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα, που το είχε αγοράσει το 2016 για 18 εκατ. δολάρια. Εκεί σκόπευε να χτίσει ένα κτηριακό συγκρότημα το οποίο δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πραγματικότητα γιατί εκτός από την σύλληψη του είχε προηγηθεί και μια εντολή τερματισμού εργασιών η οποία σύμφωνα με την New York Post, αγνοήθηκε.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here