Φαινόμενα που σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι ισχυρά, αναμένονται την Τρίτη 25/08, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Αναλυτικότερα, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στη Δυτική Θράκη, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και στην Πελοπόννησο, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Χαλαζοπτώσεις αναμένονται κυρίως στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η ολική βροχόπτωση που αναμένεται έως το βράδυ της Τρίτης 25/08, ενώ σημειώνονται και οι περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα χαλαζόπτωσης.

Διαβάστε επίσης: Ιβάν ο Τρομερός. Ο απόγονος των Παλαιολόγων που σκότωσε τον γιο του και ξυλοκοπούσε ιερείς και μοναχούς μέχρι θανάτου …

Διαβάστε επίσης: Πέθανε στο μπαρ του Τζόνι Ντεπ, ήταν φίλος του Φλι των Red Hot Chili Peppers και ο πιο ανερχόμενος ηθοποιός της γενιάς του. Ρίβερ Φοίνιξ, ο αδελφός του Χοακίν, που έφυγε στα 23, «με την κιθάρα στο χέρι» …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here