Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εστιάτορας στην Αλβανία έσπασε το παρμπρίζ των πελατών του από την Ισπανία. Του έκαναν έλεγχο και του γκρέμισαν το μαγαζί

Παράνομο κρίθηκε το εστιατόριο του Mihal Kokedhima, ο οποίος στις 15 Αυγούστου, επιτέθηκε σε Ισπανούς τουρίστες επειδή έφυγαν από το μαγαζί του!

Η τοπική πολεοδομία γκρέμισε σήμερα το εστιατόριο του Kokedhima καθώς, όπως φαίνεται ούτε άδεια είχε για την επιχείρηση ενώ παράλληλα εκμεταλλευόταν παράνομα την παραλία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα για προσωπικό κέρδος. Το βίντεο της επίθεσης του εστιάτορα στους τουρίστες, γνώρισε τέτοια απήχηση που ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, καταδίκασε τις ενέργειες του Kokedhima και έγραψε στο Facebook ότι «ντρόπιασε όλους τους Αλβανούς και παραβίασε τον ιερό κώδικα της αλβανικής φιλοξενίας».

Τι συνέβη

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και καταγράφηκε από έναν τουρίστα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «κρεμάστηκε» από το αυτοκίνητο των Ισπανών και έσπασε το παρμπριζ του οχήματος επειδή… έφυγαν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν. Μάλιστα, ο 51χρονος εστιάτορας, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μένει αρκετά λεπτά «κρεμασμένος» επάνω στο παρμπρίζ. Τελικά συνελήφθη.

Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here