Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο «Παίδων» ένα από τα παιδιά που σώθηκαν από την φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. Στην ολοκλήρωση 51 ταυτοποιήσεων θυμάτων έφτασαν οι ιατροδικαστές. Ο ακριβής αριθμός των αγνοουμένων παραμένει άγνωστος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τα αποτελέσματα για πέντε έως έξι ακόμα πρόσωπα βρίσκονται προς τα εργαστήρια, ενώ οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες εργάζονται ολημερίς προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο αναγνώρισης των απανθρακωμένων νεκρών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μια μέθοδος ταυτοποίησης, όπως η γενετική, δεν αποφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με συνέπεια οι εμπειρογνώμονες να καταφεύγουν σε άλλες οδούς, όπως τον έλεγχο των οδοντιατρικών στοιχείων.

Τα επιβεβαιωμένα θύματα της τραγωδίας ανέρχονται στα 88. Ορισμένες από τις σορούς αναγνωρίστηκαν στα νοσοκομεία και συνεπώς δεν χρειάστηκε ιατροδικαστική ταυτοποίηση.Ακόμη εννέα εγκαυματίες νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Αττικής. Συνολικά 46 ενήλικες παραμένουν στα νοσοκομεία, ενώ δύο παιδιά παραμένουν νοσηλευόμενα στο Αγία Σοφία. Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση τα παιδιά δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Με πληροφορίες από Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here