Στην πρώτη ημέρα του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ γραφείο είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο από το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ.  Με μία εικόνα περιγράφειτην κατάσταση που άφησε πίσω του ο Ντόναλντ Τραμπ, φεύγοντας από το Οβάλ γραφείο.

Το εξώφυλλο που επιμελήθηκε ο Αμερικανός καλλιτέχνης Tim  O’ Brien δείχνει τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ να κοιτάει σκεπτικός έξω από το παράθυρο. Όσο για το χρώμα που έχει επιλεγεί ως φόντο είναι αυτό της φωτιάς παραπέμποντας ουσιαστικά στην κληρονομιά που άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν.

TIME_1

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Το εσωτερικό του Οβάλ γραφείου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.Οι χρυσές κουρτίνες που είχε τοποθετήσει ο Τραμπ είναι σκισμένες,  το ταβάνι του Οβάλ γραφείου έχει υποστεί ρωγμές, ενώ στο γραφείο υπάρχουν πεταμένα αποφάγια από junk food καθώς και χαρτιά πεταμένα. Το μπροστινό μέρος έχει λερωθεί με σπρέι, ενώ το ακουστικό του τηλεφώνου έχει πεταχτεί στο πάτωμα.

Παράλληλα το πάτωμα είναι γεμάτο από πατημασιές και πεταμένα χαρτιά, ενώ υπάρχει ένας τηλεβόας και ένα κόκκινο καπέλο. Το εξώφυλλο συνοδεύει η φράση «Day One».

Στο editorial του περιοδικού γίνεται λόγος για την απουσία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από την τελετή. Επίσης αναφέρει ότι η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε με ελάχιστο κόσμο και 25.000 εθνοφρουρούς, ενώ στέκεται και στην αποκατάσταση της ομαλότητας στη χώρα με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Τζο Μπάιντεν.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here