Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν πήρε τον λόγο χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συναυλίας για τη στήριξη της προεκλογικής εκστρατείας του. «Άλλα τέσσερα χρόνια με τον Τζορτζ…, τον Τζορτζ…», άρχισε να λέει, προτού διακόψει τη ροή του λόγου του. «Αν ο Τραμπ επανεκλεγεί, θα βρεθούμε σε έναν άλλο κόσμο», συνέχισε ο Μπάιντεν, καθισμένος δίπλα στη σύζυγό του Τζιλ Μπάιντεν.

 

Πηγή βίντεο: youtube

Μετά από το λάθος του τελευταίου,  ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον αντίπαλό του των Δημοκρατικών. «Ο Τζο Μπάιντεν με αποκάλεσε Τζορτζ χθες το βράδυ. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά μου», έγραψε σε ένα tweet ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει δώσει στον αντίπαλό του το προσωνύμιο «Τζο, ο Κοιμισμένος» και υπαινίσσεται συχνά ότι ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος πάσχει από ένα είδος γεροντικής άνοιας.

«Χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο παρουσιαστής προκειμένου να ολοκληρώσει τη συνέντευξή του», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι «συγκάλυψαν» το περιστατικό. «Εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί, θα βρεθούμε σε έναν άλλο κόσμο», συμπλήρωσε, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Τζιλ.

Στο παρακάτω βίντεο, υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι, η Τζιλ Μπάιντεν λέει τρεις φορές «μέσα από τα δόντια της» τη λέξη «Τραμπ».

Πηγή βίντεο: youtube

Το απόσπασμα του βίντεο έκανε τον γύρο σήμερα των συντηρητικών ΜΜΕ, που διερωτώντουσαν εάν ο Τζο Μπάιντεν αναφερόταν στους πρώην προέδρους Τζορτζ Ου. Μπους ή τον πατέρα του Τζορτζ Μπους.

Στο παρελθόν, ο Τραμπ είχε κατηγορήσει τον Μπάιντεν ότι έπαιρνε φάρμακα και είχε ζητήσει ένα τεστ για το ντόπινγκ πριν από το πρώτο τους debate, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τραμπ έχει επισημάνει την ηλικία του Μπάιντεν στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλη ανακάλυψη της NASA. Ανιχνεύθηκε «χωρίς αμφιβολία» παγιδευμένο νερό στη Σελήνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here