Με έναν ασυνήθιστο αλλά ανθρώπινο τρόπο προσπάθησαν οι γονείς ενός 34χρονου τοξικομανούς να ελαφρύνουν την θέση του γιου τους, αποζημιώνοντας εξ ολοκλήρου όλα τα θύματα της ληστρικής του δράσης.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του thestival.gr, είναι επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ παλιότερα είχε εργαστεί ως επαγγελματίας οπλίτης και ως αυτοκινητιστής, ωστόσο η εξάρτησή του τον οδήγησε στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις.

Όμως, οι γονείς του 34χρονου δεν αρκέστηκαν απλώς στην μεταμέλεια που έδειξε ενώπιον των αστυνομικών και του δικαστηρίου, αποφασίζοντας να επισκεφθούν ένα ένα τα θύματά του, να απολογηθούν για τις πράξεις του αλλά και να επιστρέψουν ακέραια τα χρηματικά ποσά που είχαν αφαιρεθεί από τον γιο τους.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση η λεία του 34χρονου άγγιζε τα 2.000 ευρώ, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις κυμαινόταν μεταξύ των 100 και των 500 ευρώ, ενώ οι γονείς του νεαρού τοξικομανή ζητούν την αποφυλάκισή του και την αντικατάσταση της κάθειρξης με εγκλεισμό σε θεραπευτικό ίδρυμα για την απεξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here