Στο πώς το βιτριόλι έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας, που στις 20 Μαΐου επιτέθηκε κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικές Αρχές.

Ύστερα από τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους που έδειξαν ότι το θειικό οξύ (βιτριόλι) δεν πωλείται στην αγορά, τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας επιχειρούν να «ακολουθήσουν» τη διαδρομή για το πώς το καυστικό υγρό έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας. Όπως εκτιμάται, αυτό ίσως ήταν και το μοναδικό λάθος της δράστιδος, καθώς θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε μόνη της και το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι να το προμηθεύτηκε.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Σωτηρία Μπέλλου. Στα 18 παντρεύτηκε και έριξε βιτριόλι στο σύζυγό της, επειδή την ξυλοκοπούσε. Έκανε φυλακή και όταν βγήκε εντάχθηκε στην αντίσταση (βίντεο)

«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Συνεχίζεται η μελέτη του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ελέγχουν αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία προσεγγίζει με ιδιαίτερη διακριτικότητα τη νεαρή κοπέλα η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Προ ημερών είχε υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού η κοπέλα έχει εγκαύματα σε πολλαπλά μέρη του σώματός της.

Εκτιμάται ότι όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Όλη η Μάνη χειροκροτεί το φονιά». Η εκδίκηση ενός πατέρα που σκότωσε το δολοφόνο του 14χρονου γιου του. Η υπόθεση έγινε σενάριο σε δύο τηλεοπτικές σειρές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here