Την Ακρόπολη επισκέφθηκε ο ηθοποιός Μίκι Ρουρκ, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

Φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ξεναγήθηκε στον Ιερό Βράχο. Ο Μίκι Ρουρκ βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς συμμετέχει στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Στην ταινία εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Μίκι Ρουρκ εξήγησε ότι δεν μπορεί ακόμα να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το ρόλο του στην ταινία. «Είναι μυστικό», δήλωσε.
Παραδέχθηκε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στον χαμηλό αριθμό κρουσμάτων. Μάλιστα, τον συνέκρινε με το αντίστοιχο νούμερο στις ΗΠΑ.
«Έχουμε έναν μαλ@@α για πρόεδρο στις ΗΠΑ. Είπε ψέματα σε όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

αρχική φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Μικ ο Χασάπης». Το παρατσούκλι του Μίκι Ρουρκ στην πυγμαχία. Πυροβόλησε την σύζυγό του Κάρε Ότις και φυλακίστηκε. Από είδωλο του σεξ στο καλλιτεχνικό περιθώριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here