Αποσύρθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ένα άρθρο του καθηγητή Αριστείδη Χατζή για τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Επρόκειτο για απόσπασμα άρθρου του μέλους της Επιτροπής κ. Χατζή, με τίτλο «Τα ερωτικά του Καραϊσκάκη». Πρόσφατα ο ίδιος καθηγητής είχε απασχολήσει ξανά την κοινή γνώμη, όταν αποκάλεσε «δικτάτορα» τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Η ανάρτηση που εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα «Ελλάδα 2021» και αναφερόταν στην αθυρόστομη γλώσσα του ήρωα της Επανάστασης, είναι η εξής:

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Γ. Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά: «Λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»

Με ανάρτησή της, η Επιτροπή χαρακτήρισε την υπόθεση «αλλόκοτη» δηλώνοντας ότι το εν λόγω άρθρο, από το οποίο απομονώθηκε το απόσπασμα, δεν είχε αναρτηθεί ποτέ από την ίδια, αλλά είχε δημοσιευτεί παλαιότερα σε άλλη ιστοσελίδα.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ποιος σκότωσε τον Καραϊσκάκη ανήμερα της γιορτής του; Δολοφονήθηκε από Έλληνες ή από Τούρκους; Πώς χάθηκαν τα οστά του (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here