Ανατροπή ήρθε σε μια υπόθεση απαγωγής, που οι αρχές της Καλιφόρνιας είχαν θεωρήσει σκηνοθετημένη, συγκρίνοντάς την μάλιστα με την υπόθεση της ταινίας «Gone Girl», που κυκλοφόρησε το 2014.

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, ο Νικ Νταν, τον  οποίο υποδύθηκε ο Μπεν Άφλεκ, μετατρέπεται ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του, Έιμι.
Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα,  η Έιμι σκηνοθέτησε την δολοφονία της για να τον ενοχοποιήσει επειδή ανακάλυψε ότι είχε παράνομο δεσμό.

Η φυσικοθεραπεύτρια Ντενίζ  Χάσκινς μαζί με το δικηγόρο και τον φίλο της.

Το 2015 μια παρόμοια ιστορία διαδραματίστηκε στην Καλιφόρνια, μόνο που στην περίπτωση της 30χρονης φυσικοθεραπεύτριας, Ντενίζ Χάσκινς η απαγωγή της ήταν αληθινή.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί στην πόλη Βαλέχο δεν την πίστεψαν και θεώρησαν ότι είχε σκηνοθετήσει το σκηνικό όπως η Έιμι στην ταινία.
Σύμφωνα με την ίδια, ένα βράδυ, ενώ κοιμόταν με τον σύντροφό της ένας άνδρας είχε εισβάλει στο σπίτι της, την έδεσε, της έδωσε υπνωτικά χάπια, την απήγαγε και την μετέφερε σε ένα δωμάτιο όπου τη βίαζε. Το μαρτύριό της κράτησε δύο ημέρες. Ο απαγωγέας  ζητούσε λύτρα από τον σύντροφό της, ώσπου την άφησε ελεύθερη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Η φυσικοθεραπεύτρια κατήγγειλε την απαγωγή της στην αστυνομία της Καλιφόρνιας , αλλά κανένας από τους αστυνομικούς δεν την πίστευε . Μάλιστα ανέφεραν ότι όσα περιέγραφε ήταν αποκύημα της φαντασίας της. Αριστερά ο 39χρονος απαγωγέας Μάθιου Μίλλερ.

Η φυσικοθεραπεύτρια κατήγγειλε την απαγωγή της στην αστυνομία της Καλιφόρνιας , αλλά της αμφισβήτησαν και ανακοίνωσαν ότι «δεν υπάρχει καμία απόδειξη που να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για απαγωγή και μπορεί να μην ήταν απαγωγή».
Ωστόσο, η ιστορία της Χάσκινς επαληθεύτηκε όταν πριν λίγους μήνες συνελήφθη  ο 39χρονος δικηγόρος και απόφοιτος του Χάρβαρντ, Μάθιου Μούλερ με την κατηγορία ότι εισέβαλε στο σπίτι ενός ζευγαριού.
Οι αρχές διέκριναν κοινά στοιχεία με την υπόθεση της Χάσκινς και ο ίδιος ομολόγησε την απαγωγή της.  Ο δράστης καταδικάστηκε σε 40ετή ποινή κάθειρξης.

 

Το θύμα εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφό της και το δικηγόρο της, που έκανε δηλώσεις στον τύπο. Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here