Στο ΣΕΗ αναμένεται να καταθέσει η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, θα στείλει την κατάθεσή της στο πειθαρχικό του ΣΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η θιασάρχης που έδιωξε από σκηνοθέτη παράστασής της τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από τις παρενοχλήσεις στην Λένα Δροσάκη. Η καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ αφορά στην αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Σε παλαιότερη δήλωσή της είχε αναφέρει «Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μείνουν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι ήρωες μια επιβεβαιωμένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή» είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες μέσω μιας επιστολής όπου είχε γράψει».

Αθανάσιος Σακκέτας, αντισυνταγματάρχης, Μικρά ΑσίαΔιαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Όρμησε μόνος του πάνω στους Τούρκους για να πεθάνει πολεμώντας, όταν 4.700 άνδρες παραδόθηκαν στον Κεμάλ. Αντισυνταγματάρχης Αθανάσιος Σακκέτας. Ο ήρωας της Μικρασίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here