Η 47χρονη Μαλίσα Ανκόνα, ήταν η σύζυγος του Φρανκ Ανκόνα Τζούνιορ, ηγετικού στελέχους της ναζιστικής συμμορίας Κου Κλουξ Κλαν, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος το Φεβρουάριο του 2017.
Για τον φόνο κατηγορήθηκε ο γιος του θύματος. Μάλιστα στην καταδίκη του έπαιξε ρόλο και η κατάθεση της Ανκόνα, η οποία παραδέχτηκε ότι το αγόρι πυροβόλησε δυο φορές τον πατέρα του.

Δυο χρόνια μετά,  παραδέχτηκε ότι η ίδια δολοφόνησε τον άντρα της. «Πυροβόλησα τον σύζυγό μου δύο φορές και πέθανε», είπε η Ανκόνα στο δικαστή Γουέντι Βέξλερ. Ομολόγησε επίσης πως μετά τη δολοφονία που διέπραξε καθάρισε τους τοίχους και μετέφερε τα έπιπλα πριν πετάξει τη σορό του τον Φεβρουάριο του 2017.

Ο 51χρονος, που είχε τον ανώτατο «βαθμό» του Imperial Wizard στις τάξεις της Traditionalist American Knights της ναζιστικής οργάνωσης έφερε βάσει της αρχικής νεκροψία τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Λίγες μέρες μετά το θάνατό του μια οικογένεια που ψάρευε κατά μήκος του Big River κοντά στο Belgrade βρήκε το άψυχο σώμα του στην κοίτη του ποταμού, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης του Washington County  ενώ χαρακτήρισε τη δολοφονία του 51χρονου αρχηγού της ΚΚΚ ως μια «τραγική και παράλογη πράξη βίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here