Στα χέρια των αρχών βρίσκεται μία 55χρονη γυναίκα από την Αριζόνα των ΗΠΑ που κατηγορείται για το δολοφονία των δύο εγγονιών της ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Ντόροθι Φλουντ συνελήφθη μία μέρα από τη στιγμή που εντοπίστηκαν νεκρά, από πυροβολισμούς τα δίδυμα εγγόνια της, μέσα στο σπίτι της. Όταν η αστυνομία δέχτηκε κλήση για πυροβολισμούς μπήκε στο σπίτι και βρήκε τα 8χρονα παιδιά νεκρά στα υπνοδωμάτιά τους και την 55χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.
Η 55χρονη γιαγιά, που ήταν κηδεμόνας των παιδιών, είχε συμπτώματα υπερβολικής δόσης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Οικογενειακή φίλη της 55χρονης δήλωσε στο KOLD News 13 ότι η Φλουντ είχε βρεθεί αντιμέτωπη με αρκετές τραγωδίες τα τελευταία χρόνια. «Δεν μπορεί να είναι η ίδια Ντόροθι που γνωρίζουμε. Κάποια στιγμή, κάτι έσπασε». επεσήμανε. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της 55χρονης είχε πεθάνει το 2014 και δύο χρόνια αργότερα αυτοκτόνησε η κόρη της και μητέρα των δίδυμων αγοριών. Έτσι πήρε την κηδεμονία των παιδιών και προκειμένου να μπορεί να είναι κοντά τους, άφησε τη δουλειά της. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε ιατρικό κέντρο και το γραφείο της ήταν γεμάτο με φωτογραφίες των εγγονιών της .

«Μπορούσε να δει κάποιος τον φόβο που είχε για το μέλλον. Φοβόταν ότι δεν μπορούσε να χειριστεί την κατάσταση» τόνισε.

Η Φλουντ συνελήφθη, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού και κρατείται με εγγύηση 250.000 δολλάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here