Ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 14χρονη μαθήτρια στα Καμίνια μαχαίρωσε τη μητέρα της, ενώ κοιμόταν

Η πορεία της προανάκρισης έχει μέχρι στιγμής προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πρόκειται για ακούσια απόπειρα δολοφονίας. Η 14χρονη πάντως και σε εκείνους έλεγε συνέχεια ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα έγιναν.

Ακόμα και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων που είδαν το παιδί και εξετάζουν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί με όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στα Καμίνια.

Όταν το κορίτσι συνήλθε με την επέμβαση της δίδυμης αδερφής της, φώναζε σοκαρισμένο «Θεέ μου τι έκανα», δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συναίσθηση της πράξης της.
Η άποψη αυτή ενισχύεται και από την αντίδραση της μητέρας, μετά τη σπληνεκτομή που υποβλήθηκε, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα γίνουμε όλοι καλά».

Το κορίτσι συνελήφθη και εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο. Από την εξέταση του έγινε αντιληπτό ότι το κορίτσι δεν είχε συναίσθηση της πράξης της, τη στιγμή που την έκανε. Ο εισαγγελέας αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε στο σχολείο της και παρακολούθησε κανονικά τα μαθήματά της.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο τάμπλετ, γεγονός που ενδέχεται να έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ εξετάζεται αν το παιδί είχε επιδείξει και παλαιότερα αποκλίνουσα συμπεριφορά, ή αν υπνοβατούσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here