Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, αποκάλυψε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο διάσημος κιθαρίστας των Queen εξηγεί σε ανάρτησή του στο Instagram ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποφέροντας από έναν δυνατό πόνο στο στήθος, ο οποίος κράτησε για περίπου 40 λεπτά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε τρεις φραγμένες αρτηρίες. Υπήρξε μεγάλη πίεση να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, αλλά έπειτα από πολλή σκέψη εκείνος αποφάσισε την τοποθέτηση στεντ.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η μεγάλη μουσική διαμάχη των 90’s ανάμεσα στους Queen και τον Vanilla Ice. Τον κατηγόρησαν ότι τους έκλεψε το «Under Pressure». Πως έκαναν συμβιβασμό

Μιλώντας στη κάμερα, ο Μπράιαν Μέι των Queen δήλωσε: «Νιώθω σαν να μη συνέβη ποτέ. Η εγχείρηση πέτυχε. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου». Στη συνέχεια, ο Μπράιαν Μέι υπογράμμισε ότι μετά την εγχείρηση νιώθει ότι έχει «μια καρδιά που είναι πολύ δυνατή» και «θα είναι καλά για αρκετό καιρό ακόμα».

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Θα τον αποχαιρετήσουμε με όλη μας τη δύναμη». Η συναυλία μνήμης για τον Φρέντι Μέρκιουρι λίγους μήνες μετά τον θάνατό του. Ποιοι μεγάλοι καλλιτέχνες τραγούδησαν (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here