Τις δραματικές στιγμές της διάσωσης ενός μικρού κοριτσιού από τα συντρίμμια κτιρίου, ένα 24ωρο μετά τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό κατέγραψε κάμερα.

Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν τα στιγμιότυπα από τη διάσωση του παιδιού που ήταν καταπλακωμένο από τα χαλάσματα κτιρίου που κατέρρευσε. Με τη βοήθεια φακών οι διασώστες καθάριζαν τα μπάζα γύρω από το κοριτσάκι, ενώ σιγά σιγά διακρινόταν το κεφάλι του, για να μπορέσουν τελικά να το ανασύρουν εν μέσω πανηγυρισμών.

Δεκάδες άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται στην μισοκατεστραμμένη από την έκρηξη 2,750 τόνων νιτρικού αμμωνίου Βηρυτό, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 135 άνθρωποι – αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί – και τουλάχιστον 5.000 τραυματίστηκαν, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου.

Συγγενείς σε απόγνωση ψάχνουν στα ερείπια για τους αγαπημένους τους, ενώ χθες ανασύρθηκε ζωντανούς κι ένας άνδρας από τα χαλάσματα μιας πολυκατοικίας.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»:
Πολ Ποτ. Ο ηγέτης που εξολόθρευσε τον λαό του, απαγόρευσε το γέλιο, κατήργησε τις πόλεις, τη βιομηχανία, το χρήμα, ακόμη και τους γονείς
Η Δίκη της Χούντας ξεκίνησε με την ερώτηση του προέδρου στον Παπαδόπουλο «τι δουλειά κάνετε». Η ειρωνική απάντηση του Παττακού για τον τόπο κατοικίας του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here