Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 41χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενός ιδιοκτήτη φανοποιείου στο Νέο Σούλι Πάτρας επιχειρεί να ρίξει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, σύμφωνα με το Ionian Tv

Το βίντεο ξεκινά με τις κινήσεις του θύματος το οποίο φαίνεται να έχει μπει στους χώρους του φανοποιείου και να προκαλεί ζημιές με ένα αντικείμενο που έχει στα χέρια του. Στα επόμενα καρέ φαίνεται ο ιδιοκτητής του φανοποιείου φαίνεται να μπαίνει στον χώρο του φανοποιείου όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ο 41χρονος.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα το θύμα αρχίζει να κυνηγάει τον 40χρονο ο οποίος βγάζει ένα πιστόλι από το μπουφάν του και πυροβολεί με το θύμα να παίρνει στα χέρια του και την καραμπίνα που μέχρι τότε είχε στην πλάτη του.

Μετά από ένα θανατηφόρο «κυνηγητό» γύρω από ένα αυτοκίνητο, ο 41χρονος φεύγει από το φανοποιείο αφήνοντας λίγη ώρα αργότερα την τελευταία του πνοή καθώς μια από τις σφαίρες του όπλου του ιδιοκτήτη του φανοποιείου τον είχε πετύχει στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο φερόμενος ως δράστης μέχρι την τελική απόφαση

Την Πέμπτη ο 40χρονος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ του επιβλήθηκαν και άλλοι περιοριστικοί όροι. Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here