Στοιχεία που παραπέμπουν σε δράση οργανωμένου κυκλώματος περιλαμβάνονται στο υπόμνημα που κατέθεσαν στον Αθλητικό Εισαγγελέα οι γονείς νεαρής αθλήτριας πάλης η οποία σε ηλικία δώδεκα ετών, όπως καταγγέλλεται, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον προπονητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα περιγράφονται περιστατικά που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση, μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας και αφορούν πρόσωπα που ανήκαν σε προηγούμενες διοικήσεις της Ομοσπονδίας Πάλης, αλλά μέχρι και σήμερα φέρονται να έχουν επιρροή σε πρόσωπα και καταστάσεις εντός του αθλήματος.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Παράλληλα, προτείνουν πέντε μάρτυρες οι οποίοι μπορούν να εισφέρουν νέα στοιχεία για το τι συνέβαινε στο χώρο της πάλης. Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι προπονητής και φέρεται να παραδέχεται ότι εξωθήθηκε σε μαστροπεία.

Οι γονείς της αθλήτριας αναφέρονται και στα όσα υπέστη η κόρη τους σε ηλικία 12 ετών το 2017. Για την υπόθεση αυτή έχει ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών ο προπονητής της για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Για τις καταγγελίες στο χώρο της πάλης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη έρευνα από τον αθλητικό εισαγγελέα.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here