Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στον Σολομό Κορινθίας μετά από τη δολοφονία ενός επίδοξου διαρρήκτη από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής δυο Ρομά προσπάθησαν να εισβάλλουν μέσα στο σπίτι κατοίκου της περιοχής.

Όταν το αντιλήφθηκε ο 35χρονος ιδιοκτήτης πήρε την καραμπίνα του και άρχισε να πυροβολεί.
Ο ένας διαρρήκτης κατάφερε να διαφύγει, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι ο συνεργός του αγνοείται.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και πήγε στο σπίτι που είχε γίνει το συμβάν για περαιτέρω έρευνες που διήρκεσαν όλο το βράδυ της Κυριακής.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δεύτερο δράστη. Το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί βρήκαν κηλίδες αίματος στην καρότσα του αυτοκινήτου του 35χρονου ιδιοκτήτη, γεγονός που τους κίνησε υποψίες. Μετά από πιέσεις παραδέχτηκε ότι είχε σκοτώσει τον 48χρονο διαρρήκτη. Η σορός του βρέθηκε σε λατομείο της περιοχής, όπου το είχε κρύψει ο 35χρονος για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Η κοινότητα των Ρομά διαμαρτύρεται για τη δολοφονία του 48χρονου και οι αρχές φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει προσπάθεια αντεκδίκησης.

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης στην ΜτΧ: Μάνα Raver: όταν γυρίζει από το πάρτι μέχρι ξύλο τρώω. Τα ρέιβ πάρτι της Αθήνας που έκαναν τους νέους «να βλέπουν κύκλους». Ο ξέφρενος χορός των 90’s που στιγματίστηκε από τα χάπια «έκσταση»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here