Ένας 32χρονος από την Βραζιλία ομολόγησε στις αρχές τη δολοφονία της μητέρας του. Όπως παραδέχτηκε το έκανε γιατί του αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για να αγοράσει κοκαΐνη.

Ο Βίκτορ Σάντσεζ όπως ονομάζεται ο δράστης, ανέφερε ότι πρώτα χτύπησε την 51χρονη μητέρα του με ένα γυάλινο βάζο στο κεφάλι. Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη κάτω. Στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσε περισσότερες από 50 φορές σε όλο της το σώμα.

Ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι θύμωσε γιατί η μητέρα του αρνήθηκε να του δώσει την κάρτα της για να δανειστεί τα χρήματα που χρειαζόταν για να πάρει ναρκωτικές ουσίες.

Ο Σάντσεζ μόλις συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή, πήρε την κάρτα της και έτρεξε στο κοντινότερο ATM για να σηκώσει ό,τι χρήματα είχε ο λογαριασμός της.

Στη συνέχεια, κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι και κατηγόρησε για τον θάνατό της, τον σύντροφό της.
Οι αρχές όμως, δεν βρήκαν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον σύντροφό της. Ο Σάντσεζ είχε αφήσει τα ίχνη του και οι αρχές στράφηκαν στο πρόσωπό του. Η αστυνομία βρήκε τα ματωμένα ρούχα του Σάντσεζ πεταμένα στο μπάνιο, ενώ επίσης εξέτασε τις πατημασιές από αίμα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι. Όλα οδηγούσαν στον γιο της 51χρονης. Στη συνέχεια, μίλησαν με τους γείτονες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε μπει κάποιος άλλος στο σπίτι.
Τελικά, αναγκάστηκε να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Στο παρελθόν ο Σάντσεζ είχε μπει σε κλινική απεξάρτησης.

 

Διαβάστε επίσης στην ΜτΧ: Ο ισοβίτης Πίτερ Σέντομ που δραπέτευσε από τον Κορυδαλλό με την βοήθεια της ψυχολόγου των φυλακών. Τον ερωτεύτηκε, τον έντυσε γιατρό και διέφυγαν μαζί. Τι απέγιναν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here