Αποφασισμένος να απαντήσει ευθέως, με εξώδικο, σε οποιονδήποτε τον συκοφαντεί είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι δεν φοβάται και θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη για όσους ψευδολογούν. Προηγήθηκαν σχόλια και φήμες φημών που τον έφεραν να γνωρίζει ή εμμέσως να εμπλέκεται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ακόμη και να τον προτείνει για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Το εξώδικο έχει απευθυνθεί ήδη σε μια ημερήσια εφημερίδα και δύο ιστοσελίδες  και εστιάζει σε 11 σημεία-δηλώσεις που αποσαφηνίζουν τη θέση του, ενώ προειδοποιεί ότι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι συκοφάντης και επιχειρεί να θίξει την τιμή και την υπόληψή του.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Σήμερα, ο Νίκος Μουρατίδης στην προσωπική του ιστοσελίδα, ουσιαστικά επανορθώνει για χθεσινό του άρθρο, με ένα νέο κείμενο που φέρει τον τίτλο «Συγνώμη Κωνσταντίνε». Την ίδια ώρα ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου έγραψε ότι «Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here