Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Αμμούδι του Δήμου Άγιου Βασιλείου Ρεθύμνης.
Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων το πύρινο μέτωπο επεκτείνεται.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν 38 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα, 2 ελικόπτερα και αεροσκάφος Beriev-200. Μάλιστα, υπάρχει και συνδρομή από πλωτά μέσα του Λιμενικού Σώματος.
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Αμμούδι, του δήμου Άγιου Βασιλείου Ρεθύμνης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 38 #πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων 10 οχήματα, Σμη.Ε.Α, 2 Ε/Π & το Α/Φ Beriev-200. Συνδρομή από ΠΛΣ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 7, 2021
Με τη βοήθεια πλωτών μέσων εκκενώνονται προληπτικά οι παραλίες στην Πρέβελη και στο Αμμούδι από τους λουόμενους και κατασκηνωτές.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο κίνδυνος είναι μεγάλος, όμως δεν υπάρχει πληροφορία ότι απειλούνται κατοικίες.
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ειδήσεις σήμερα:
- Μηνύματα 112 θα σταλούν σε Εύβοια, Βόρειες Σποράδες, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Βοιωτία και Αττική. Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής
- Ουρές στα καταστήματα για αντιολισθητικές αλυσίδες. Δείτε σε βίντεο πώς πρέπει να τις τοποθετούμε
- Τι είναι τα κινεζικά μπαλόνια “κατάσκοποι”. Γιατί οι ΗΠΑ δεν μπορούν να τα καταρρίψουν
- Τι προβλέπει ο ΚΟΚ για τις αντιολισθητικές αλυσίδες και ποιο είναι το πρόστιμο της τροχαίας
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ