Μία παράτολμη κόντρα με μοτοσικλέτες οδήγησε δύο νεαρούς στον θάνατο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο youtuber Αντρέα Ρίγκο και ένας φίλος του, θέλησαν να κάνουν κόντρα με τις μηχανές τους στην Περιφερειακή του Αιγάλεω, ενάμιση χιλιόμετρο πριν τα διυλιστήρια.
Οι μοτοσικλέτες των δύο νεαρών, ηλικίας 25 και 30 ετών, συγκρούστηκαν μετωπικά, με τους οδηγούς τους να πεθαίνουν ακαριαία πάνω στην άσφαλτο. Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κομματιασμένες τις μηχανές των δύο νεαρών.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Μάλιστα, φαίνεται πως ο youtuber Αντρέας Ρίγκο, είχε ανοιχτή την κάμερά του, για να καταγράψει την κόντρα, καθώς ανέβαζε συχνά παρόμοια βίντεο στο κανάλι του.
Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση, τα social media του γνωστού youtuber γέμισαν μηνύματα θλίψης από τους ακολούθους και τους φίλους του.
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, δεκάδες νέοι με μηχανές και χωρίς, μαζεύτηκαν στο σημείο που σκοτώθηκαν τα δυο παιδιά, για να τιμήσουν τη μνήμη τους.

Στο πένθος όμως έχουν βυθιστεί και οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό τους.

Το τελευταίο βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι του ο Αντρέας Ρίγκο:

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

αρχική φωτογραφία: Instagram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here