Στα συγγενικά πρόσωπα (εξ αίματος και εξ αγχιστείας) που κατονομάζει στο γράμμα του ο 87χρονος που το πρωί της Δευτέρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλογρέζα, εστιάζουν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ξεκινήσει ήδη να λαμβάνουν καταθέσεις, στο πλαίσιο της προανάκρισης, έχοντας ως άξονα το σημείωμα του υπερήλικα αυτόχειρα.

Σε αυτό γίνεται αναφορά σε συγγενικά πρόσωπα του 87χρονου που φέρονται με τις πράξεις τους να τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Να θυμίσουμε ότι ο υπερήλικας, προ δύο μηνών περίπου, είχε κερδίσει χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 900.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, το μοιραίο όπως υποστηρίζει στο γράμμα του, λάθος ήταν ότι εμπιστεύτηκε τα συγγενικά του πρόσωπα για να εισπράξουν τα χρήματα. Όπως φαίνεται, αυτά όχι μόνο δεν του απέδωσαν τα χρήματα, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες του έκαναν και έξωση.

Ο 87χρονος είχε εργοστάσιο και ήταν ένας πολύ δραστήριος επιχειρηματίας μέχρι πριν κάποια χρόνια. Από τον πρώτο του γάμο είχε δύο παιδιά, ενώ ξαναπαντρεύτηκε πριν από περίπου 18 χρόνια χωρίς να κάνει παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του.

Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς λάθος χειρισμοί οδήγησαν τον υπερήλικα στην οικονομική καταστροφή. Έτσι, ο 87χρονος έγινε οδηγός ταξί.

Ιδιαίτερα κρίσιμες θεωρούνται οι μαρτυρίες της δεύτερης συζύγου του και της κόρης που αυτή είχε από τον πρώτο γάμο της, καθώς είναι τα κομβικά πρόσωπα στο γράμμα του 87χρονου.

Πριν να βάλει τέλος στη ζωή του ο 87χρονος έλεγε σε γειτονικά πρόσωπα ότι του πήρανε τα χρήματα και πως ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του γιατί ζούσε πια μόνος του και χωρίς χρήματα. Είχε καταφύγει μάλιστα σε δικηγόρο για να αποδείξει ότι είχε πέσει θύμα εξαπάτησης.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα ελεγχθούν και οι κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου όπου έλεγε ότι είχε παίξει το τυχερό παιχνίδι για να διαπιστωθεί ότι δεν το είχε παίξει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

Διαβάστε στην «ΜτΧ»: Το τελευταίο σημείωμα που έγραψε ο Νικόλας Άσιμος πριν αυτοκτονήσει. Δεν άντεξε την κατηγορία του βιασμού. Πήρε τηλέφωνο τον σκηνοθέτη Νίκο Ζερβό, αλλά εκείνος δεν τον πίστεψε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here