Πέμπτη, 2 Απρίλιος 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ. Ποιες είναι οι τελευταίες εκτιμήσεις των ερευνητών για τα αίτια της πτώσης

Η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας στις Μεταφορές έδωσε τη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ, με την κόρη του και άλλοι επτά άνθρωποι.
Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές και ανάμεσα σε αυτές είναι και μία από τα τελευταία λεπτά της πτήσης του ελικοπτέρου.

Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς την περιοχή είχε τυλίξει πυκνή ομίχλη.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας στις Μεταφορές των ΗΠΑ (NTSB) από τις έρευνες που διεξήχθησαν στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου δεν προκύπτει κάποιο μηχανικό πρόβλημα και εξετάζεται ως αιτία της συντριβής οι κακές καιρικές συνθήκες και οι χειρισμοί του πιλότου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας, ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε κατά τη συντριβή και οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν. Το σύστημα ελέγχου ήταν σπασμένο και υπέστη ζημιά από τη φωτιά, οπότε είναι πολύ δύσκολο οι ερευνητές να βγάλουν ένα σαφές συμπέρασμα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Οι ερευνητές εκτιμούν, σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται την NTSB, ότι από τη στιγμή που ένα κλαδί δέντρου ήταν κομμένο στο σημείο της συντριβής, φαίνεται ότι οι μηχανές λειτουργούσαν και οι ρότορες στρέφονταν τη στιγμή της συντριβής.

πηγή: reader.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here