Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα ανήμερα του Πάσχα, όταν ένας 53χρονος εικονολήπτης έχασε τη ζωή του την ώρα που έκανε ρεπορτάζ για το έθιμο.

Ο άτυχος εικονολήπτης ήταν ο Κώστας Θεοδωρακάκης, φωτορεπόρτερ και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Παλμός 90,5 και του messinianews που κάλυπτε την εκδήλωση. Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας και είχε συνεργαστεί ως ανταποκριτής με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Η Αστυνομία εξετάζει τα βίντεο για να εντοπίσει ποιοι εμπλέκονται στο δυστύχημα. Μεταξύ του υλικού, που εξετάζεται είναι και το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε ο ίδιος ο άτυχος 53χρονος για την ιστοσελίδα που εργαζότα. Εκεί φαίνεται η μοιραία σαΐτα που τον χτύπησε στο κεφάλι.

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε από το messinialive.gr. Στο 18:50 της μετάδοσης φαίνεται μία σαΐτα να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα και πέφτει στο έδαφος.

Από σαΐτα που έφυγε προς το πλήθος έχασε την ζωή του ο εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, που κάλυπτε την εκδήλωση στην Καλαμάτα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο άτυχος οπερατέρ διακομίστηκε με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο σημείο που βρίσκονταν οι εργαζόμενοι φωτορεπόρτερ δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here