Κυριακή, 25 Αύγουστος 2019
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Άνδρου απαντά στον Ντι Κάπριο για τον βρώμικο βυθό: «Μας αδικεί η ανάρτηση. Πρόκειται για απομακρυσμένη παραλία στην οποία είχε καταρρεύσει μέρος της χωματερής»

Τη δική του «απάντηση» στο διάσημο ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είχε σχολιάσει στο Instagram, ότι στο βυθό της Άνδρου υπάρχουν πλαστικά και σκουπίδια, έδωσε ο απερχόμενος δήμαρχος του νησιού. κ. Θεοδόσης Σουσούδης.

«Λάθος μας – και δικό μου – που δεν έπεσαν δύτες να δουν τι είχε μέσα ο βυθός. Είναι άδικο για το νησί αυτό που θέλουν να προσάψουν, η Άνδρος είναι πεντακάθαρη και μάλιστα έχουμε και αύξηση του τουρισμού» είπε.

Η απάντηση αυτή έρχεται ύστερα από ανάρτηση του Λεονάρτντο Ντι Κάπριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με βίντεο του Al Jajeera που δείχνει έναν περιβαλλοντικό οργανισμό να μαζεύει από τον βυθό στην Άνδρο σκουπίδια ενώ έγραψε:

«Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον πυθμένα της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 300 κιλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και σε εμάς. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια ψαρεύουμε για να φάμε».

Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here