Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όχι για την εκκεντρική του εμφάνιση με μπουστάκι, αλλά επειδή αποφάσισε να παρουσιάσει δημόσια την ερωμένη του.

Είναι η πρώτη φορά από την εγκαθίδρυση της συνταγματικής μοναρχίας στην Ταϊλάνδη το 1932, που ένας βασιλιάς τολμά κάτι τέτοιο.

Πριν από λίγες μέρες ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν γιόρτασε τα 67α γενέθλιά του στα ανάκτορα και απένειμε επίσημα τον τίτλο της Chao Khun Pra -που είχε να απονεμηθεί σε γυναίκα στην Ταϊλάνδη από το 1921 και μεταφράζεται ως «βασιλική ευγενής σύζυγος», δηλαδή κάτι σαν επίσημη παλλακίδα – στην 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο διακρίνεται η κατά 33 χρόνια νεώτερη ερωμένη του βασιλιά πεσμένη στα πόδια του, ενώ εκείνος τη χρίει με ειδικό «τελετουργικό νερό» και η γυναίκα του παρακολουθεί σιωπηλή κι ανέκφραστη τη σκηνή.

Ο Βαγιραλονγκόρν να έχει κάνει αρκετές εκκεντρικές εμφανίσεις στο παρελθόν, προκαλώντας με την σκανδαλώδης ζωή του, μιας και έχει παντρευτεί 3 φορές και έχει 5 παιδιά.

Ο βασιλιάς της ΤαΙλάνδης με την εκκεντρική του εμφάνιση

Σάλος είχε προκληθεί στην Ταϊλάνδη από τις εικόνες του βασιλιά  να κάνει βόλτες σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου φορώντας ένα γυναικείο μπουστάκι, το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here