Δέκα χρόνια μετά το θάνατο του, ο Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της λίστας με τους πιο υψηλά αμειβόμενους καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, είναι στο νούμερο ένα στη λίστα του Forbes ως η πιο υψηλότερα αμειβόμενη προσωπικότητα μετά θάνατον. Θέση που κατέχει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Τα κέρδη του φτάνουν τα 60 εκατομμύρια δολάρια από τον Οκτώβριο του 2018.

Σύμφωνα με την λίστα, ο Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται στην κορυφή και μάλιστα απέχει 21 εκατομμύρια από τους καλλιτέχνες που ακολουθούν: Έλβις Πρίσλεϊ, ο καρτουνίστας και πατέρας του Σνούπι, Τσαρλς Σουλτς και ο Άρνολντ Πάλμερ. Το Graceland του Έλβις Πρίσλεϊ είναι τόσο δημοφιλές που κάθε χρόνο το επισκέπτονται πάνω από 500.000 επισκέπτες, με αποτέλεσμα να προχωρήσει και σε μια εκτεταμένη ανακαίνιση φέτος, ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η λίστα του Forbes που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη αποκάλυψε πως τα music streams του βασιλιά της ποπ, που απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», αυξήθηκαν στα 2,1 δισεκατομμύρια στις ΗΠΑ, σε σύγκριση με τα 1,8 δισεκατομμύρια της περασμένης χρονιάς.

Οι 13 υψηλότερα αμειβόμενες προσωπικότητες μετά θάνατον

Μάικλ Τζάκσον: 60 εκατομμύρια δολάρια
Έλβις Πρίσλεϊ: 39 εκατομμύρια δολάρια
Τσαρλς Σουλτς: 38 εκατομμύρια δολάρια
Άρνολντ Πάλμερ (παίκτης του γκολφ): 30 εκατομμύρια δολάρια
Μπομπ Μάρλεϊ: 20 εκατομμύρια δολάρια
Δρ. Σους (συγγραφέας): 19 εκατομμύρια δολάρια
Τζον Λένον: 14 εκατομμύρια δολάρια
Μέριλιν Μονρόε: 13 εκατομμύρια δολάρια
Prince: 12 εκατομμύρια δολάρια
Νίπσεϊ Χασλ: 11 εκατομμύρια δολάρια
XXXtentacion: 10 εκατομμύρια δολάρια
Γουίτνεϊ Χιούστον: 9,5 εκατομμύρια δολάρια
Τζορτζ Χάρισον: 9 εκατομμύρια δολάρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here