Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τιμωρούν τους αρνητές της μάσκας σε επαρχία της Ινδονησίας.

Οπως μεταδίδει η Daily Mail, στην ανατολική Ιάβα στην Ινδονησία, όσοι αρνούνται να φορέσουν μάσκα τιμωρούνται με το σκάψιμο τάφων για τα θύματα του κορωνοϊού. Οκτώ άτομα, αρνητές της μάσκας, στην περιφέρεια Gresik, αναγκάστηκαν να σκάψουν τάφους σε δημόσιο νεκροταφείο στο χωριό Ngabetan.

Ο επικεφαλής της επαρχίας Cerme Suyono είπε στο Tribun News : «Υπάρχουν μόνο τρεις διαθέσιμοι εκσκαφείς τάφων αυτήν τη στιγμή, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα επίσης να βάλω αυτούς τους ανθρώπους να δουλέψουν μαζί τους. Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για περαιτέρω παραβιάσεις».

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην ιστορία των ΗΠΑ εκλέχθηκε κατά λάθος, καθώς δεν είχε βάλει καν υποψηφιότητα. Η προσπάθεια των ανδρών να τη ρεζιλέψουν, γύρισε μπούμερανγκ …

Ινδονησία: Αρνητές της μάσκας σκάβουν τάφους για θύματα του Covid-19

Ο αριθμός των περιπτώσεων Covid-19 συνεχίζει να αυξάνεται στο Cerme, ωθώντας τις αρχές του χωριού να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας. Οι κάτοικοι που αγνοούν τα νέα πρωτόκολλα υπόκεινται σε πρόστιμα ή κοινωνική εργασία ως τιμωρία από το νόμο. Η Ινδονησία σημείωσε εχθές αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων κορωνοϊού κατά 3.636, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων από τότε που ξεκίνησε η πανδημία σε 218.382.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας Daily Mail

Διαβάστε επίσης: Ο Έλληνας πιλότος που πέταξε με Rafale περιγράφει τα πλεονεκτήματά τους: «Υπερέχουν σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες από τα τουρκικά F-16. Αλλάζουν άρδην οι ισορροπίες στη Μεσόγειο» …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here