Το 2011, η κόρη του ηθοποιού Νίκου Παπαναστασίου, έβαλε τέλος στη ζωή της παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η 23χρονη Εύα, έπασχε από βουλιμία και όπως δήλωσε αργότερα ο πατέρας της, ήταν ένα εσωστρεφές παιδί που κλεινόταν συχνά στο δωμάτιο της για ώρες. 

Έτσι έγινε και την ημέρα που αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηθοποιού, το κορίτσι κλείστηκε στο δωμάτιο του από νωρίς το απόγευμα. Η μητέρα της που βρισκόταν εντός του σπιτιού με τον 14χρονο αδερφό της, δεν κατάλαβε το παραμικρό μέχρι που άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Όταν μπήκε στο δωμάτιο είδε την κόρη της με σπασμούς, πεσμένη στο πάτωμα.

Ακολούθησαν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο. Όμως ήταν ήδη αργά. Η ποσότητα των χαπιών ήταν μεγάλη και ο οργανισμός της είχε καταρρεύσει.

Σήμερα, ο Νίκος Παπαναστασίου μη μπορώντας να αντέξει την αναπάντεχη απώλεια της κόρης του, έχει αποσυρθεί από το θέατρο και την τηλεόραση. Ζει απομονωμένος σε ένα χωριό, κάνοντας μια πολύ λιτή ζωή. Επέλεξε ένα ορεινό χωριό στο νομό Φωκίδας, την Αγόριανη, όπου έφτιαξε ένα ησυχαστήριο προσπαθώντας να συμβιβαστεί με τον χαμό της Εύας.

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: «Λαλάκης ο Εισαγόμενος – Παφ και τάληρο!». Η ταινία των 80΄ς με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπαναστασίου βασίστηκε στην καμπάνια κατά της ξενομανίας «Ο επιμένων ελληνικά» … 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here