Στο εδώλιο ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου οδηγείται σήμερα ο 35χρονος  από την Κρήτη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 61χρονο πατέρα του και στη συνέχεια κοιμήθηκε δίπλα του τα Χριστούγεννα του 2017.
Η δολοφονία έγινε το βράδυ των Χριστουγέννων του 2017, μέσα στο σπίτι του 61χρονου, στη συνοικία της Φορτέτσας. Νωρίτερα οι δυο άνδρες είχαν πάει σε καφετέρια της περιοχής για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, φαίνεται πως πιάστηκαν στα χέρια. Η σύγκρουσή τους κατέληξε στον θάνατο του 61χρονου.
Ο 35χρονος σε κατάσταση μέθης, αποκοιμήθηκε δίπλα στο νεκρό σώμα του πατέρα του. Όπως ανέφερε η υπεράσπιση του νεαρού δράστη, δεν είχε αντιληφθεί ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός μέχρι που μπήκε στο σπίτι στενό συγγενικό τους πρόσωπο και τον ξύπνησε σοκαρισμένη από το θέαμα.
Ο 35χρονος συνελήφθη και ήταν προσωρινά κρατούμενος.
«Ήταν ατύχημα» είπε στην απολογία του. Παράλληλα, εξήγησε ότι και οι δυο είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
«Υπήρξε μια συμπλοκή σε συνθήκες κατά τις οποίες και οι δυο τους βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση από τη μέθη. Αγκαλιάστηκαν και πάλευαν, και βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους δύο, χωρίς να υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από μέρους του κατηγορουμένου» δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Κωνσταντίνος Πατρικαλάκης, ενώ υποστήριξε  επίσης ότι ο πελάτης του έχει ίχνη στο σώμα του από την πάλη που δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή και πρέπει να γίνει συμπληρωματική εξέταση.
Ο συνήγορός του είχε αποκλείσει επίσης το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να τον δολοφόνησε ενώ κοιμόταν καθώς το σημείο που βρέθηκε ο 61χρονος δεν έχει καμία σχέση με το σημείο που κοιμόταν συνήθως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here