Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair από το Μαρόκο με προορισμό τις Βρυξέλλες όταν το αεροσκάφος έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις την ώρα που μαινόταν η καταιγίδα «Ντένις».

Στις εικόνες που κατέγραψε ένας από τους επιβαίνοντες, διακρίνονται επιβάτες να κρατούνται από τα μπροστινά καθίσματα καθώς κλυδωνίζεται το αεροσκάφος, να προσεύχονται, να κλαίνε και τουλάχιστον ένας εξ’ αυτών ακούγεται να κάνει επανειλημμένα εμετό.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τον Ούτζντα του Μαρόκου με προορισμό τη βελγική πρωτεύουσα, την ώρα που λυσσομανούσε η καταιγίδα «Ντένις» στη βορειοδυτική Ευρώπη με ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα έως και 100 χλμ/ ώρα! Προς το τέλος του βίντεο – που ανάρτησε στο Youtube o χρήστης “Style de Vie Marocain” με τη λεζάντα: «Ryanair, Ούζντα Βρυξέλλες, αποφεύχθη η συντριβή» – ακούγονται ορισμένοι επιβάτες να χειροκροτούν, πανηγυρίζοντας πιθανώς για το τέλος της Oδύσσειάς τους.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά μετά από πτήση διάρκειας τριών ωρών και 40 λεπτών στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβαίνοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here