Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου το μεσημέρι της Κυριακής, όταν 35χρονος άντρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 35χρονος άνδρας εξέφρασε την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. Υπάλληλοι των διοδίων τον είδαν από τις κάμερες στις 14:50 το μεσημέρι και ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ άμεσα κλήθηκε ειδικός διαπραγματευτής. Παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Λιμενικό, που έστειλε σκάφος αλλά και ασθενοφόρο. Ο διαπραγματευτής μιλούσε συνεχώς μαζί του και κατάφερε να τον μεταπείσει. Ο συναγερμός έληξε μετά από μία ώρα όταν ο άντρας μεταπείστηκε να μη δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το tempo24, o 35χρονος με την πλάτη στραμμένη στην θαλάσσια περιοχή, απευθύνθηκε σε Ανώτατο Αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που βρέθηκε στο σημείο. «Πάρε με αγκαλιά» «Πάρε με αγκαλιά» του είπε, και εκείνος ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην επιθυμία του. Ο αστυνομικός και ο 35χρονος άντρας βρέθηκαν αγκαλιασμένοι και έτσι δόθηκε τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω ερωτικής απογοήτευσης, η οποία σε συνδυασμό με την πρόσφατη απώλεια της μητέρας τους, επιδείνωσε την ήδη βεβαρυμένη ψυχολογία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here