Ένας πιγκουίνος πήδηξε πάνω σε μια βάρκα η οποία μετέφερε τουρίστες για να γλιτώσει από τις φάλαινες όρκα που τον κυνηγούσαν. Ένα βίντεο κατέγραψε τις προσπάθειες του μικρόσωμου ζώου, που επανειλημμένα πηδούσε έξω από το νερό κατά τη διάρκεια της δραματικής καταδίωξης στην Ανταρκτική, καθώς οι ενδιαφερόμενοι τουρίστες το επευφημούσαν.

Στο βίντεο φαίνεται ο πιγκουίνος να βουτά και να ξαναβγαίνει στην επιφάνεια στην προσπάθειά του να δραπετεύσει στην περιοχή γύρω από τη βάρκα. Στην πρώτη του προσπάθεια να ανέβει στη βάρκα, ο πιγκουίνος πέφτει στα πλαϊνά της και καταλήγει πάλι στο νερό. Λίγο αργότερα καταφέρνει να ανέβει και οι τουρίστες τον βοηθούν, πανηγυρίζοντας παράλληλα.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

 

Ο travel blogger Ματ Κάρστεν και η σύζυγός του Άννα επισκέπτονταν την περιοχή Gerlache Strait, στην Ανταρκτική, όταν φάλαινες όρκα έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο και ο πιγκουίνος κολυμπούσε εκεί κοντά και ξεκίνησε το κυνήγι. «Ήταν τρελό να το βλέπεις από κοντά. Ήταν σαν να βλέπεις ένα επεισόδιο από το National Geographic. Φαντάζομαι ο πιγκουίνος ήταν πολύ ανακουφισμένος που γλίτωσε».

«Μετά τη σύντομη κρουαζιέρα, ο πιγκουίνος είπε αντίο στο σκάφος και πήδηξε πίσω στο παγωμένο νερό», πρόσθεσε.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here