Σε επίσημες ανακοινώσεις για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι η Αμερικανίδα βιολόγος «φέρει σημάδια βίαιης εγκληματικής ενέργειας και πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης». «Πραγματοποιήσαμε συστηματικές αυτοψίες, συλλέξαμε υλικό από κάμερες ασφαλείας, εξετάσαμε μάρτυρες και αξιοποιήσαμε συνδυαστικά όλα τα στοιχεία», τόνισε ο κ. Λαγουδάκης.

Όπως ανέφερε η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου ο 27χρονος αγρότης παραδέχτηκε ότι, όταν εντόπισε το θύμα του, χτύπησε τη γυναίκα δύο φορές με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια την έβαλε αναίσθητη στο πορτμπαγκάζ και την μετέφερε στην παλιά αποθήκη πυρομαχικών όπου και κατά τα λεγόμενά του την βίασε πριν τη ρίξει νεκρή στο φρεάτιο.

Ο αστυνομικός διευθυντής, ανέφερε ότι δύο ήταν τα σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του δράστη: Πρώτον ότι βρέθηκαν πρόσφατα ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου που οδηγούσαν στο φρεάτιο ενώ και η θέση της σορού έκανε τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Σούζαν Ίτον, μεταφέρθηκε στο σημείο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here