Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού ξέσπασε και την Κύπρο, ύστερα από τέσσερις καταγγελίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις αθλήτριες στίβου κατήγγειλαν για σεξουαλική κακοποίηση τον πρώην προπονητή τους. Οι καταγγελόμενες πράξεις φέρονται να έγιναν πριν μερικά χρόνια στη Λάρνακα.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Υπενθυμίζεται ότι και άλλες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης γνωστοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στη γειτονική χώρα. Υπό εξέταση στη Νομική Υπηρεσία βρίσκεται και ο φάκελος της καταγγελίας καλαθοσφαιρίστριας κατά του πρώην προπονητή της, όπως και η υπόθεση της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου.

Υπό έρευνα είναι ακόμη υπόθεση βιασμού από πρώην μητροπολίτη και ενός γιατρού από την Λευκωσία, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε τα θύματα ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι του ιατρείου.

Οι καταγγελίες που ερευνώνται αυτή τη στιγμή φτάνουν τις δέκα, με τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη να έχει δώσει οδηγίες στην αστυνομία για να καταχωρηθούν στο δικαστήριο οι καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του αθλητισμού.

Αντλήθηκαν πληροφορίες από: Φilenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here