Οι «Τρεις Χάριτες» ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ της δεκαετίας του 90. Η απίστευτη καθημερινότητα τριών αδερφών που μας κράτησε συντροφιά για τρία χρόνια και κατάφερε να παραμείνει μέσα στα πιο αγαπημένα σήριαλ του κοινού μέχρι σήμερα. 

Η ιδέα για τις «Tρεις Xάριτες» ξεκίνησε από τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Αφορούσε τρεις πρωταγωνίστριες του Ελεύθερου Θεάτρου οι οποίες δεν είχαν χρησιμοποιηθεί τηλεοπτικά μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια προστέθηκαν άλλοι δυο ρόλοι. Του αδελφού και της θείας. Στις 8 Φεβρουαρίου του 1990 το πρώτο επεισόδιο του σήριαλ έκανε πρεμιέρα στο Μega Channel.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στις «Τρεις Χάριτες»

Πρόσφατα ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε ποια ηθοποιός προοριζόταν για το ρόλο της «Μαρίας». Μάλιστα οι πρόβες είχαν ξεκινήσει μαζί της αλλά αποχώρησε την τελευταία στιγμή και τον ρόλο της πήρε η Νένα Μεντή. Η ηθοποιός είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς. Όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο σεναριογράφος, η αποχώρηση αυτή δεν κλόνισε καθόλου την φιλία και την μετέπειτα συνεργασία τους.

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: «Τρεις Χάριτες». Πόσοι ηθοποιοί πέρασαν ως γκεστ από τη σειρά; Πόσα κοστούμια άλλαξαν οι πρωταγωνίστριες; Ήταν αυτό το καστ από την αρχή; Άγνωστες ιστορίες από το επιτυχημένο σήριαλ … 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here