Η Άβα Καραμπάτιτς, πρώην μοντέλο του Playboy με καριέρα τηλεπερσόνας στην Κροατία, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οτι θα κατέβει για Πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές στη χώρα της.

Όπως εξηγεί, η απόφαση της αυτή οφείλεται στο ότι είναι πλήρως απογοητευμένη από την κατάσταση στη χώρα. Ήδη έχει μετονομάσει το προφίλ της σε «Ανεξάρτητη Υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές της Δημοκρατίας της Κροατίας».

Η 31χρονη Καραμπάτιτς έχει ταχθεί υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας στη χώρα υποστηρίζοντας ότι έτσι θα τονωθεί η κροατική οικονομία από τη φορολόγηση των ιερόδουλων, που θα νιώθουν και πιο ασφαλείς. Το πρώην μοντέλο του Playboy υπόσχεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό, να νομιμοποιήσει τη χρήση κάνναβης και να απαγορεύσει τις αμβλώσεις μετά την έκτη εβδομάδα της κύησης.

 

«Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν πολλά σχόλια από τρολς γιατί είμαι ανερχόμενο αστέρι, αλλά αγνοούν την πνευματική μου πλευρά καθώς είμαι καθηγήτρια Ιταλικών και Λατινικής Λογοτεχνίας. Έγραψα μια αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, πρωταγωνίστησα σε ταινία που παιζόταν επί μήνες στους κινηματογράφους και πέραν της Υποκριτικής έγινα και ζωγράφος», έγραψε το πρώην μοντέλο του Playboy. Και συνέχισε: «Φυσικά δεν είναι και τόσο σημαντικές οι καλλιτεχνικές μου ικανότητες. Εκείνο που μετρά είναι το νέο καθεστώς μου, το καθεστώς της Άβα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here