Για ανθρωποκτονία κατηγορείται η ηθοποιός Τάκερ Ριντ, η οποία πρωταγωνιστεί σε μια ταινία τρόμου που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τους επόμενους μήνες.

Η ηθοποιός συνελήφθη μία μέρα μετά το τέλος των γυρισμάτων. H εταιρεία παραγωγής της ταινίας δεν γνώριζε τίποτα για το παρελθόν της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ενημερώθηκε όταν είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα.

«Δυστυχώς, είμαστε μια εταιρία παραγωγής με μικρό μπάτζετ και δεν κάναμε έλεγχο των προσλήψεων. Πήραμε το μάθημά μας», ανέφεραν οι παραγωγοί. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και αμέσως μετά η ηθοποιός συνελήφθη. Οι αρχές το διάστημα που ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας, ανακάλυψαν στιγμιότυπα από τον φόνο που είχε απαθανατίσει η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Mail Tribune, η 30χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «From the Dark» με το ψευδώνυμο Wyn Reed. Πήρε μέρος στις οντισιόν για την ταινία και της ανατέθηκε ο ρόλος τον Μάρτιο του 2018, όταν ήταν εκτός φυλακής με εγγύηση. Κατηγορείται για την δολοφονία θείου της στο Όρεγκον το 2016, με την ίδια να υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Η ηθοποιός κρατείται χωρίς εγγύηση και θα δικαστεί τον επόμενο μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here