Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 25χρονου άνδρα στην Ινδονησία,(Μάρτιος 2017) καθώς οι γείτονές του, δύο εικοσιτετράωρα μετά από την εξαφάνισή του, βρήκαν το πτώμα του στην κοιλιά ενός πύθωνα.
Τα ίχνη του Akbar Salubiro χάθηκαν την Κυριακή 26 Μαρτίου και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί.
Μέχρι που κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού του, έναν πύθωνα μήκους 7 μέτρων. Μέσα από την κοιλιά του διαγράφονταν οι μπότες που φορούσε ο 25χρονος όταν εξαφανίστηκε, γεγονός που τους οδήγησε στο τραγικό συμπέρασμα. Ο πύθωνας είχε σκοτώσει και καταπιεί τον άτυχο άνδρα.
Οι πύθωνες τρέφονται με διάφορα θηλαστικά, τα οποία καταπίνουν ολόκληρα και γι’αυτό η στοματική και φαρυγγική τους κοιλότητα έχει την ικανότητα να διαστέλλεται.
Η ανατριχιαστική αποκάλυψη έγινε όταν οι γείτονες αποφάσισαν να ανοίξουν με μαχαίρι την κοιλιά του φιδιού.
Τη σοκαριστική στιγμή της αποκάλυψης του πτώματος κατέγραψε κάποιος με το κινητό του τηλέφωνο και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα.
Με τον τρόπο αυτό πληροφορήθηκε τον τραγικό χαμό του 25χρονου, η σύζυγός του, η οποία τη στιγμή της αποκάλυψης έλειπε από το σπίτι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ορισμένοι κάτοικοι είχαν ακούσει φωνές αλλά υπέθεσαν ότι ήταν κυνηγοί γουρουνιών που κυκλοφορούν στην περιοχή.

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here