Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019
χειριστής μηχανήματος, λούνα παρκ, Αλμυρός
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: «Έφυγα για να γλιτώσω από την οργή των συγγενών» κατέθεσε ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος. Τι λέει η φίλη του άτυχου κοριτσιού που ήταν δίπλα της

Τις δικές του εξηγήσεις έδωσε ο 27χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου που κόστισε τη ζωή στη 14χρονη Σεράινα.

Ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αλμυρού λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης και υποστήριξε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα του μοιραίου μηχανήματος.

«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή. Εξ’ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόνομα, αυτό είναι ανακριβές» επισημαίνει ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος.

Ο χειριστής ισχυρίστηκε στην κατάθεση του ότι εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε την οργή των συγγενών. Οι τρεις πραγματογνώμονες που έχουν διορισθεί, αναμένεται να ελέγξουν  το «χαλί» για να διαπιστώσουν τι πήγε στραβά και αν πρόκειται για κακή συντήρηση ή ανθρώπινο λάθος.

Τι λέει η κολλητή φίλη της 14χρονης

Η καλύτερη φίλη της 14χρονης που καθόταν ακριβώς δίπλα της στο μοιραίο παιχνίδι: «Μπήκαμε στο παιχνίδι και οι πρώτες περιστροφές ήταν κανονικές. Ξαφνικά άρχισε να αυξάνει ταχύτητα και επειδή φοβήθηκα, κρατήθηκα. Τότε είδα τη φίλη μου να πετάγεται από τη θέση της. Το μηχάνημα σταμάτησε, κατεβήκαμε και επικρατούσε πανικός»

Εξιτήριο πήρε ο πατέρας της 14χρονης

Ο πατέρας της 14χρονης πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο οπού νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικά για την τραγωδία. Εκτός από τους τρεις πραγματογνώμονες, η πλευρά της ιδιοκτήτριας ζήτησε να μπει στην υπόθεση και δικός της τεχνικός σύμβουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here