Μπορεί η ΕΛΑΣ να διέρρεε διάφορες πληροφορίες στα ΜΜΕ για το πώς έχει «κλειδώσει» όλους τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, και ότι νυχθημερόν παρακολουθεί τις κινήσεις τους ώστε όταν βγει η τελική απόφαση του δικαστηρίου να τους συλλάβει, αλλά ένας εκ των ηγετών της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, παραμένει εξαφανισμένος!

Ο «ιδεολογικός εκπρόσωπος» και υπαρχηγός της Χ.Α. επέλεξε να κρυφτεί για να αποφύγει την φυλακή μιας και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13ων ετών ως μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο πελάτης του πιστεύει πως είναι σωστό να εκτίσει ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή του έως ότου εκδοθεί απόφαση του Εφετείου. «Μεγαλύτερη ποινή από το να εκτίσεις 5 χρόνια και μετά να ακυρωθούν δεν υπάρχει από αυτό», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: «Μανούλα, πες μας για τον Αδόλφο Χίτλερ». Το παιδικό βιβλίο που διαπαιδαγώγησε τους γερμανούς προπολεμικά. Δηλητηρίασε και τις μητέρες, τις οποιες καλούσε να μην καλομαθαίνουν τα παιδιά τους …

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν όντως υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε.

Δεν απάντησε αν βρίσκεται ή όχι στην Ελλάδα και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο οι αρχές να τον εντοπίσουν.

«Τώρα τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες θα το δούμε πάλι», είπε ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά

Τον αναζήτησαν μέχρι και στο Άγιον Όρος

Ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η πρόθεση του πελάτη του είναι να μην εμφανιστεί στις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ΕΛΑΣ αναζήτησε για τον Χρήστο Παππά σε έξι τόπους διαμονής δίχως να καταφέρει να τον εντοπίσει, ενώ οι ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι άνδρες των Αρχών έφτασαν μέχρι και το Άγιο Όρος προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες!

Διαβάστε επίσης: Τα αίτια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η άνοδος του ναζισμού και του φασισμού και η ιταλική εισβολή στην Ελλάδα. Νέο επεισόδιο στη Μηχανή του Χρόνου …

Η τελευταία επαφή που είχε η Ελληνική Αστυνομία με τον Χρήστο Παππά ήταν την 1η Οκτωβρίου, όταν και ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού ως όφειλε. Από εκείνη την ημέρα και λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της ΧΑ τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες για τη σύλληψη του Νίκου Παππά όπως προαναφέρθηκε δεν περιορίστηκαν μόνο εντός Αττικής, αλλά επεκτάθηκαν και στα Ιωάννινα, τόπο καταγωγής του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση πρώην βουλευτή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ «κοιτά» και προς Αλβανία και Ιταλία, αφού δεν θεωρείται απίθανο να έχει μετακινηθεί στο εξωτερικό περιμένοντας το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here