«Με βίασαν πριν 10 χρόνια, όταν ήμουν φαντάρος κατ’ εντολή του λοχαγού». Σοκάρει η καταγγελία 32χρονου που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά στη θητεία του

Σοκάρει η καταγγελία ενός 32χρονου άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει πέσει θύμα βιασμού από στρατιώτες κατ’ εντολή του λοχαγού. Το περιστατικό όπως υποστηρίζει συνέβη ενώ υπηρετούσε την θητεία του πριν από περίπου δέκα χρόνια. Μιλώντας στην ΕΡΤ3, διευκρίνισε ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν:

 «Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», ανέφερε.

Ακούστε τον Τάκη Σπυριδάκη να μιλάει για την ταινία «Γλυκιά Συμμορία» από τη στήλη ΔΩΡΕΑΝ του Podstories και γραφτείτε συνδρομητές για να ακούσετε χωρίς διαφημίσεις περισσότερες από 500 ιστορίες από τη «Μηχανή του Χρόνου».

Όπως είπε ο καταγγέλλων, «κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες»«Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν τα άτομα αυτά και να τιμωρηθούν», σχολίασε ο δικηγόρος του 32χρονου.

Ακούστε για το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο, όταν η Ευρώπη δεν είχε τουαλέτες από τη στήλη ΔΩΡΕΑΝ του Podstories και γραφτείτε συνδρομητές για να ακούσετε χωρίς διαφημίσεις περισσότερες από 500 ιστορίες από τη «Μηχανή του Χρόνου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here