Σε μια σοκαριστική δήλωση προέβη ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Λίαμ Νίσον στην εφημερίδα Independent και έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή βγήκε εκτός εαυτού και ήθελε να σκοτώσει όποιον μαύρο έβλεπε μπροστά του για να πάρει εκδίκηση για τον βιασμό ενός κοντινού του προσώπου.

Ο Λίαμ Νίσον μίλησε για το προσωπικό γεγονός με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Cold Pursuit». Η ταινία αναφέρεται σε έναν πατέρα που θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι καταλαβαίνει τα αισθήματα του ρόλου του, καθώς έχει νιώσει και αυτός έτσι στο παρελθόν.

Ο Λίαμ Νίσον διηγήθηκε ότι η φίλη του τον ενημέρωσε για το περιστατικό αμέσως μόλις γύρισε ο ηθοποιός από ένα ταξίδι. Η φίλη του είχε βιαστεί έξω από μια παμπ. Η φωνή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης άρχισε να τρέμει.

«Η ίδια το χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Αμέσως τη ρώτησα: Ποιος ήταν; Και εκείνη μου απάντησε πως ήταν ένας μαύρος άνδρας» είπε.

Μόλις το έμαθε άρχισε να πηγαίνει πέρα δώθε με ένα ρόπαλο με την ελπίδα ότι θα βρει αυτόν που το έκανε.
«Ντρέπομαι να το πω. Ήλπιζα ότι ένας μαύρος μπάσταρδος θα έβγαινε από την παμπ, θα ερχόταν προς το μέρος για να τον σκοτώσω».

Ο Λίαμ Νίσον χρειάστηκε περισσότερο από μια βδομάδα για να το ξεπεράσει και να σταματήσει να ψάχνει κάποιον για να πάρει την εκδίκησή του. Όταν τον ρωτούσαν πού πηγαίνει, εκείνος έλεγε ότι απλώς πάει για έναν περίπατο και πως δεν τρέχει τίποτα.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ντρέπεται και έχει μετανιώσει για τις κακές σκέψεις που έκανε και όπως λέει ελπίζει να τον συγχωρέσει ο Θεός.
«Μεγάλωσα στην Βόρεια Ιρλανδία. Ήξερα μερικούς τύπους που πέθαναν από απεργία πείνας. Καταλαβαίνω την ανάγκη εκδίκησης, αλλά η μία εκδίκηση φέρνει την άλλη και η μία δολοφονία την άλλη».

Ο Λίαμ Νίσον δεν αποκάλυψε το όνομα της κοπέλας που βιάστηκε.

Διαβάστε επίσης στην ΜτΧ: Ο ηθοποιός που κατέρρευσε όταν σκοτώθηκε σε δυστύχημα η σύζυγός του. Ο Λίαμ Νίσον ξεκίνησε από οδηγός ανυψωτικού μηχανήματος. Φοβάται το ύψος και θεωρεί τραγικό για τους νέους να αγωνιούν για το νέο i-phone

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here