Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2019
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Αμερικανίδας. «Συγγνώμη» ζήτησε ο πατέρας του 27χρονου καθ΄ομολογίαν δολοφόνου και να τιμωρηθεί ο γιος του «όπως ορίζει η δικαιοσύνη»

Συγγνώμη ζητά ο πατέρας του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία και το βιασμό της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον.

Ο πατέρας του 27χρονου, με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star ζητάει να τιμωρηθεί ο γιος του όπως ορίζει ο νόμος.
«Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη», είπε στο Star και δήλωσε πως ο ίδιος δεν είναι καλά.Στην ερώτηση αν ζητά «συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του δήλωσε πως «ναι».

Αν και το οικογενειακό περιβάλλον του 27χρονου, δήλωσε πως δεν είχε υποπτευεί τίποτα για τη δράση του, άνθρωποι που είχε τύχει να τον γνωρίσουν έχουν αναφερθεί σε περίεργες, κατά καιρούς, συμπεριφορές του.

Παράλληλα,  ο δικηγόρος του 27χρονου δολοφόνου της Σούζαν Ιτον παραδέχθηκε χθες εμμέσως ότι ίσως ο πελάτης του έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.
«Φυσικά κάτι απ’ όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ» σημειώνει χαρακτηριστ

Τι υποστήριξε ο 27χρονος στην απολογία του

Ο 27χρονος στην απολογία του είπε υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Θόλωσα… Επηρεάστηκα από σκοτεινές δυνάμεις που με οδήγησαν σε κακές σκέψεις Όλα έγιναν μηχανικά. Πίστευα ότι θα συλληφθώ, ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα. Ήθελα όσες μέρες μου μένανε να είμαι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου, γιατί ήξερα ότι δε θα τους ξαναέβλεπα» είπε.

Με πληροφορίες από Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here