Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019
19χρονη, Νέα Ιωνία
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε δίκη παραπέμφθηκε η 19χρονη που άφησε το μωρό της σε καρότσι σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία. Δηλώνει μετανιωμένη και ζητά πίσω το βρέφος

Παραπέμφθηκε σε δίκη η μητέρα του βρέφους που το εγκατέλειψε στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η 19χρονη, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της Βασίλη Ταουξή, «παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου. Εκεί θα ζητήσουμε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης γιατί όλοι μας διαβεβαιώνουν ότι η μητέρα πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη και να επιστρέψει στο σπίτι της. Από την επομένη θα ξεκινήσουμε τον αγώνα για να επιστρέψει το μωρό στα χέρια της φυσικής του μητέρας» δήλωσε ο κ. Ταουξής.

Η νεαρή μητέρα ομολόγησε την πράξη της στους αστυνομικούς και φέρεται να έχει μετανιώσει γι’ αυτή. Η ίδια υποστήριξε πως οικονομικοί λόγοι την οδήγησαν σε αυτό το σημείο αλλά έχει μετανιώσει και θέλει πίσω το παιδί της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα, η οποία τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τη βαρύτητα της πράξης της, ξεσπά σε κλάματα και επιδίδεται σε δηλώσεις μετανοίας. «Ίσως έκανα τελικά κακό στον εαυτό μου» φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς, ζητώντας παράλληλα να δει το μωρό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 19χρονη έμενε με τη θεία της κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος, από έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ.

Η γυναίκα που μεγάλωσε τη 19χρονη όμως φέρεται να μη γνώριζε για την πρόθεση της ανιψιάς της να εγκαταλείψει το μωρό ούτε αναρωτήθηκε πού είναι το βρέφος αφού, όπως υποστηρίζει, είχε πληροφορηθεί πως η 19χρονη θα άφηνε το μωρό σε μία φίλη της. Το μόλις επτά ημερών κοριτσάκι ζητά και η ίδια πίσω. Όσον αφορά τον πατέρα του βρέφους, όπως προκύπτει από την κατάθεση της μητέρας στους αστυνομικούς, είναι ένας συνομήλικός της με τον οποίο όμως χώρισε καθώς είχαν προστριβές αφότου διαπιστώθηκε η εγκυμοσύνη της 19χρονης.

Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here