Συνεχίζεται η κρίση στις σχέσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ με τον εγγονό της, Χάρι και τη σύζυγο του, Μέγκαν Μαρκλ, με την ίδια να περνά στην αντεπίθεση απευθύνοντας τηλεοπτικό διάγγελμα στον βρετανικό λαό στις 7 Μαρτίου, το οποίο θα μεταδοθεί λίγες ώρες πριν την συνέντευξη του ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Σήμερα, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η μονάρχης θα απευθυνθεί στον βρετανικό λαό μέσω του ΒΒC One έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, λίγες ώρες πριν από την εμπρηστική συνέντευξη των Σάσεξ στη φίλη τους Όπρα», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη των Χάρι και Μέγκαν προγραμματίστηκε εν αγνοία του Παλατιού και θα μεταδοθεί από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Το τηλεοπτικό διάγγελμα της βασίλισσας θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την «Ημέρα της Κοινοπολιτείας» που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Αβαείο του Ουέστμινστερ αλλά, φέτος, εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Covid-19, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Για την συμπεριφορά των Σάσεξ δεν είναι απογοητευμένη μόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και ο αδερφός του πρίγκιπα Χάρι, Ουίλιαμ. Πηγές της βρετανικής εφημερίδας υποστηρίζουν ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ εκφράζει οργή για το ζευγάρι και τη συμπεριφορά του λέγοντας ότι είναι μια κίνηση προκλητική και δεν δείχνει σεβασμό.

«Έκαναν θορυβώδη επιτυχία πάνω σε αυτό που σκέφτονταν να πετύχουν μετά την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ ζώντας ανεξάρτητα. Καλή τους τύχη. Ωστόσο, δεν μπορούν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Εάν ο ρόλος σου είναι να υπηρετείς τον αρχηγό του κράτους και τη μοναρχία τότε είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις, εάν κερδίζεις εκατομμύρια δολάρια ταυτόχρονα. Αυτό είναι η φιλανθρωπία, όχι δημόσια προσφορά. Το ζευγάρι δουλεύει πάνω σε αξιέπαινες φιλανθρωπίες και σκοπούς. Ωστόσο το μοντέλο που εφαρμόζουν είναι διαφορετικό από αυτό της βασιλικής οικογένειας», δήλωσε μία πηγή.

Όταν το ζεύγος αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη στην πάπισσα της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα, χωρίς να ενημερώσει τη Βασίλισσα, αυτή ανακοίνωσε ότι τους αφαιρεί τους βασιλικούς τους τίτλους.

Μάλιστα, εκτός από το διάγγελμα της Βασίλισσας ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ και η Σόφι θα πάρουν μέρος σε εκπομπή της Ανίτα Ράνι προκειμένου να δείξουν την ενότητα της βασιλικής οικογένειας.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here